ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗ Μάρκα σας;

Χάρη στο εσωτερικό γραφικό γραφείο μας και τις δεξιότητες που αποκτήσαμε με τα χρόνια, είμαστε σε θέση να παράγουμε συσκευασίες με το εμπορικό σήμα σας.
Όχι μόνο τα γραφικά, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε το σωστό μείγμα για την επωνυμία σας, προσφέροντας στους πελάτες σας ένα μοναδικό προϊόν στη δημιουργικότητα και τη γεύση.
Όλα τα συμβατά συστήματα που πωλούμε από τα Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza A Modo Mio, Lavazza Espresso Point και Blue, ESE 44 mm κορμούς και K-Kup Keuring προσαρμόζονται εύκολα από τα γραφικά του ενιαίου πακέτου, ετικέτες

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ NESPRESSO®

Για κάψουλες συμβατές με τις μηχανές Nespresso®, έχουμε αυτοπροστατευμένες κάψουλες φραγμού για βέλτιστη αποθήκευση καφέ σε 11 χρώματα pantone .Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συσκευασία με διαφορετικούς τύπους σωλήνων σε ορθογώνια μορφή για όλα τα μείγματα καφέ, τσαγιού και τσάι βοτάνων σε φύλλα και διαλυτά ποτά .
Επίσης διατίθενται οι λιπασματοποιήσιμες κάψουλες με μονή περιτύλιξη ή με 5 περιτύλιγμα ..

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ DOLCE GUSTO®

Για τις κάψουλες που είναι συμβατές με τις μηχανές συστήματος Dolce Gusto® διαθέτουμε και αυτοπροστατευμένα και μη αυτοπροστατευμένα καψάκια , τα οποία είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν μίγματα καφέ, τσάι βοτάνων και διαλυτά ποτά όπως cortado, σοκολάτα, καφές γάλακτος ginseng κλπ ..
Η διαφορά μεταξύ των δύο τύπων καψουλών είναι στη συσκευασία όπου τα μη αυτοπροστατευόμενα αποθηκεύονται στη συσκευασία ροής αλουμινίου ενώ τα αυτοπροστατευόμενα μπορούν να πωληθούν απευθείας στη συσκευασία από χαρτόνι .
Εκτός από την κορυφή της κάψουλας, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τη συσκευασία ροής αλουμινίου και τη συσκευασία από χαρτόνι σε συσκευασίες των 10 ή 16 .
..

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΨΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ LAVAZZA®

Για τις κάψουλες που είναι συμβατές με τις μηχανές συστήματος Lavazza®, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συσκευασία όλων των συστημάτων A Modo Mio®, Espresso Point®, Blue® στην επωνυμία σας .Firma® και ράβδους Ese 44 mm .
Για όλα αυτά τα συστήματα προσφέρουμε κάψουλες με το ίδιο βάρος των πρωτοτύπων με προσαρμογή των πακέτων των 16 .50 και 100 που προσφέρουν το ευρύτερο φάσμα μιγμάτων καφέ, τσάι βοτάνων και τσαγιού σε φύλλα και διαλυτά ποτά .
..

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΨΑΚΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ K-Cup Keurig® v.1 και v.2 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για τις κάψουλες που είναι συμβατές με τις μηχανές συστήματος K-Cup Keurig® v.1 και v.2 μπορούμε να προσαρμόσουμε τόσο την κορυφή των καψακίων όσο και τη συσκευασία σε συσκευασίες των 12, 18, 24 και 36 καψουλών με τη διαθεσιμότητα πάνω από 10 καφέ μείγματα, 10 τσάι βοτάνων και 10 στιγμιαία ποτά.

Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ

Η αριστεία του καφέ μας δίνεται, χωρίς αμφιβολία, από τους πολύτιμους κόκκους καφέ, που προέρχονται από τα δύο πιο διάσημα μίγματα: Arabica και Robusta. Το πρώτο γλυκό και αρωματικό, ενώ το δεύτερο είναι πιο γεμάτο και αποφασιστικό. Στο τέλος των διαφόρων βημάτων εκχύλισης και φρύξης, οι εμπειρογνώμονες μας εκτελούν αυτό που κάνει για την εταιρεία Bonini είναι η τέχνη: ανάμειξη.
Όχι μόνο ο καφές, ο κατάλογός μας προσφέρει επίσης 10 μείγματα αρωματισμένου καφέ, πάνω από 10 είδη στιγμιαίων ποτών και πάνω από 10 αρώματα τσαγιού και τσάι βοτάνων.
Όποιο και αν είναι το ποτό που αναζητάτε από το πράσινο τσάι (σε φύλλα ή κάψουλες) σε κοτόπουλο ή σοκολάτα διατίθεται στον κατάλογό μας.