Το σήμα της Caffè Bonini

Ο Caffè Bonini γεννήθηκε από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση ψησίματος Τοσκάνης που έκανε τον καφέ μια τέχνη.
Τα προϊόντα μας βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών στην Ιταλία και στο εξωτερικό, τόσο για την εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής όσο και για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.
Με τα χρόνια αυτό έχει δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που από καιρό σε καιρό συνεχίζουν να επιλέγουν το Caffè Bonini για τις στιγμές της απόλαυσης.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Η εταιρεία Bonini λαμβάνει παραλαβές καθημερινά τόσο από τους πελάτες όσο και από τον τομέα GDO με πάνω από 400 πόντους.
• Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα αυτής της εταιρείας, την καθιστούν μία από τις καλύτερες στην πώληση συμβατών στον τομέα του καφέ.
• Χωρίς να παραβλέπει την ποιότητα, η Tiziano Bonini, στοχεύει στη μέγιστη χρηστικότητα του προϊόντος της, προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές τόσο στο προϊόν όσο και στη ναυτιλία.
• Ένα άλλο ισχυρό σημείο αυτής της εταιρείας είναι η ευκολία, η αποτελεσματικότητα των μεταφορών και η παράδοση τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ιταλία.
Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι η ικανοποίηση του πελάτη ... οπότε κάνετε τον εαυτό σας άνετο και αφήστε τον εαυτό σας να χαϊδεμένος!

Νέες κάψουλες φράγματος που μπορούν να κομποστοποιηθούν

Έχουμε κλείσει τον κύκλο, από τη γη στη γη !! Η καινοτομία του έτους είναι οι κάψουλες φράγματος που μπορούν να λιπασματοποιήσουν συμβατές για τις μηχανές Nespresso® .Πολλά αιτήματα από τους τελικούς καταναλωτές είναι εντελώς λιπασματοποιήσιμα καθώς είναι κατασκευασμένα από ένα πολυμερές ικανό να μετατραπεί σε λίπασμα για την προστασία του περιβάλλοντος .
Οι διαστάσεις της συσκευασίας παραμένουν οι ίδιες και χάρη στο φράγμα της κάψουλας το θραύσμα του καφέ παραμένει αμετάβλητο .Έχουμε μελετήσει 3 μίγματα: Espresso Bio με 100% αραβική με μεσημεριανό ψήσιμο, Cremoso με ισχυρό και πολύτιμο άρωμα με 100% αραβικό μίγμα ...

Η ιστοσελίδα του Caffe.com

Η Caffè Bonini διαχειρίζεται την πύλη caffe.com, η οποία αποτελεί την τοποθεσία αναφοράς για την πώληση καφέ στο διαδίκτυο στην Ιταλία και στο εξωτερικό.
Με περισσότερους από 500.000 πελάτες που αποκτήθηκαν και αφοσιωμένοι, ο οργανισμός μας προσφέρει περίπου 500 πακέτα την ημέρα σε όλη την Ευρώπη (πάνω από 10 εκατομμύρια καφέ που πωλούνται ανά μήνα). Οι συνεχείς και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός δικτύου καταστημάτων για να βρείτε όλα τα προϊόντα μας στο κατάστημα ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να τα αγοράσετε με μεγαλύτερη άνεση.

Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ

Η αριστεία του καφέ μας δίνεται, χωρίς αμφιβολία, από τους πολύτιμους κόκκους καφέ, που προέρχονται από τα δύο πιο διάσημα μίγματα: Arabica και Robusta. Το πρώτο γλυκό και αρωματικό, ενώ το δεύτερο είναι πιο γεμάτο και αποφασιστικό. Στο τέλος των διαφόρων βημάτων εκχύλισης και φρύξης, οι εμπειρογνώμονες μας εκτελούν αυτό που κάνει για την εταιρεία Bonini είναι η τέχνη: ανάμειξη.
Όχι μόνο ο καφές, ο κατάλογός μας προσφέρει επίσης 10 μείγματα αρωματισμένου καφέ, πάνω από 10 είδη στιγμιαίων ποτών και πάνω από 10 αρώματα τσαγιού και τσάι βοτάνων.
Όποιο και αν είναι το ποτό που αναζητάτε από το πράσινο τσάι (σε φύλλα ή κάψουλες) σε κοτόπουλο ή σοκολάτα διατίθεται στον κατάλογό μας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 400 GDO

Τα προϊόντα μας κατά τη διάρκεια των ετών έχουν επίσης βρει την παρουσία σε πάνω από 400 GDO αλλά όχι μόνο στην Ιταλία. Είμαστε παρόντες στην Ισπανία, την Ελβετία, τον Καναδά, την Αργεντινή, το Μαρόκο, την Τυνησία, την Ιαπωνία και την Τσεχική Δημοκρατία χάρη στους τοπικούς εθνικούς διανομείς που απολαμβάνουν τα προϊόντα μας κατάφεραν να εμπλέκουν όλο και περισσότερο το κοινό ..