Η μορφή

Η Caffè Bonini έχει αναπτύξει μια μορφή που στοχεύει στην επανάσταση στον κόσμο των καφετεριών , χάρη στα ιταλικά προϊόντα ποιότητας που προσαρμόζονται προκειμένου να επιτευχθεί διεθνής επιτυχία .Όταν σκέφτεστε μια ιταλική καφετέρια, φαντάζεστε ότι ο εσπρέσο είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς ενώ για εμάς είναι μόνο το πρώτο στάδιο ενός ταξιδιού .Ο ιταλικός καφές εσπρέσο αποτελεί τη βάση για την παρασκευή καπουτσίνο, καφέ latte, παγωμένων cappuccino και ειδικών καφέ που δεν έχουν δει ποτέ στην αγορά πριν .

.

Ο καφές είναι ο πρωταγωνιστής

Στα δωμάτια μας ο καφές είναι ο πρωταγωνιστής και θέλουμε να τον ενισχύσουμε παρουσιάζοντας όλες τις πιθανές μεθόδους εξαγωγής :

το Classic Espresso
το Moka
Κρύο ζυθοποιείο
τον καφέ Nitro
το Φιλτραρισμένο Καφέ
Ο καφές

Τσάι Espresso

Δεδομένου ότι είμαστε Ιταλοί, έχουμε μια βαθιά κουλτούρα και εμπειρία στην παρασκευή πολύ ισχυρού και κρεμώδους καφέ Espresso , αλλά ταυτόχρονα έχουμε επιλέξει πολύτιμα, λιγότερο ισχυρά μείγματα για τους διεθνείς καφέ που προτιμούν έναν περισσότερο Espresso για καλύτερη εμπειρία ομοιόμορφες επιχρίσεις του προϊόντος.

Moka

Σήμερα προσφέρουμε την αρχική moka στις καφετέριες μας, μια παραδοσιακή ιταλική καφετιέρα που παραδοσιακά χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στα σπίτια μας και την προτείνουμε σε μια μοντέρνα φόρμουλα και με σύγχρονο εξοπλισμό που επιτρέπει στους πελάτες να δοκιμάσουν την πραγματική ιταλική γεύση ενός σπιτικού καφέ .
Ο καφές που παρασκευάζεται με το moka ταιριάζει απόλυτα με το γάλα, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αδιαμφισβήτητο προϊόν, πράγματι το αυθεντικό ιταλικό caffelatte είναι φτιαγμένο με moka pot .Προφανώς, μπορείτε να παραγγείλετε και έναν μοναδικό καφέ Moka ή να δοκιμάσετε την περίεργη και απροσδόκητη καινοτομία μας, τον καπουτσίνο moka .Εξοπλίζουμε τους καφέ-μπαρ μας με σταθμούς moka-bar , αφιερωμένους χώρους για την προετοιμασία των προϊόντων που βασίζονται σε moka, μια λεπτομέρεια που προσδιορίζει άμεσα το εμπορικό μας σήμα και το ιταλικό στυλ του έργου μας . .

Κρύο ζυθοποιείο

Μια άλλη μέθοδος ζυθοποιίας που προσφέρουμε είναι το κρύο βραστό, μια πολύ μεγάλη εκχύλιση με κρύο νερό . Αυτό το είδος διαδικασίας ζύμωσης επιτρέπει να κάνετε έναν κρύο καφέ με μια απίστευτη γλυκιά και νόστιμη γεύση. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους παρασκευής, το κρύο ζυμάρι δεν εξάγει τις πικρές νότες του καφέ και περιορίζει την οξύτητα του . Ο κρύος βραστήρας μας, χάρη στον εξοπλισμό μας, θα προσφέρεται είτε παγωμένος από τον εαυτό του είτε αναμεμειγμένος με γάλα ή αρωματισμένη κρέμα γάλακτος.

Νίτρο καφέ

Ο καφές Nitro είναι ένα από τα δυνατά μας , παίρνεται από έναν ειδικό πύργο, όπως και μια μπύρα .Βασικά αποτελείται από έναν καφέ βραστό καφέ που σερβίρεται με την προσθήκη συμπιεσμένου αζώτου .Ο προκύπτων καφές είναι κρεμώδης, ήπια γλυκός και ποτέ πικρός ή όξινος .
Αυτά τα χαρακτηριστικά δίνονται από την εκχύλιση εν ψυχρώ που εμποδίζει τον κίνδυνο καύσης και από τις πολύ μικρές φυσαλίδες που σχηματίζονται από το υπό πίεση άζωτο και επιτρέπουν την κρεμώδη υφή του ποτού .Ο καφές νιτρο είναι διαφορετικός από ένα ανθρακούχο ποτό , οι φυσαλίδες αζώτου είναι πολύ μικρότερες και πιο ευαίσθητες σε σύγκριση με εκείνες που σχηματίζονται από το διοξείδιο του άνθρακα και δίνουν μια διαφορετική εμπειρία σε σύγκριση με την ατμόσφαιρα μιας μπύρας ή άλλου αεριούχου ποτού ..

Φιλισμένο καφέ

Ο φιλτραρισμένος καφές είναι ίσως ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος τύπος ζυθοποιίας σε όλο τον κόσμο , πράγματι προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα καφέ μείγμα για τον καφέ φιλτραρισμένο για να καλύψει κάθε δυνατή προτίμηση του πελάτη.

Καφέ καφέ

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι ο καφές που στάζει. Διαφορετικές ποικιλίες καβουρδισμένου καφέ φυλάσσονται σε σιλό γεμάτα με άζωτο και χρησιμοποιούνται από το Barista για να κάνουν το μείγμα ad hoc σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών .
Μια μηχανή αλέθε τα φασόλια και τα τοποθετεί κάτω από ένα σκόπιμα μέρος της μηχανής μας για εσπρέσο που διανέμει αυτόματα το νερό πάνω στον καφέ και έτσι, κάνοντας το τελικό προϊόν. Αυτός ο φρεσκοαλεσμένος καφές διατηρεί όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του μείγματος που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του.

Ειδικός καφές

Αυτοί είναι ο καφές με αρωματισμένα κρέμες, σπόρους και φλούδες που παράγονται από εμάς. Κάθε καφετέρια έχει τη δική της προσωπικότητα που μεταδίδεται με τη χρήση φυσικών πρώτων υλών χωρίς χημικά αρώματα. Είναι δύσκολο να το περιγράψεις, απλά πρέπει να τις δοκιμάσεις! Διατίθενται σε εκδόσεις Hot και Ice. Οι καυτοί ειδικοί καφέδες παράγονται με επιλεγμένα αραβουργήματα, κρέμες γάλακτος και αρωματισμένες κρέμες. Ο ειδικός καφές Ice έχει μια ειδική κρέμα κρύου βάσης που παράγουμε.

Ειδικότητες

Όλα τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα συνταγών που μελετήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια. Εργαζόμαστε μόνο με τις σημαντικότερες ιταλικές εταιρίες για να εγγυηθούμε υψηλή τελική ποιότητα . Αυτό ισχύει για τις πρώτες ύλες όσον αφορά τα μηχανήματα. Η κρέμα μας γίνεται με τη βοήθεια χειροκίνητων σιφωνίων και είναι λευκή και αρωματισμένη σε διάφορες γεύσεις. Οι μηχανές μας μπορούν να διανέμουν κρέμες, μαλακό γιαούρτι και παγωτά σε διαφορετικές συνθέσεις ανάλογα με το προϊόν που θα γίνει.

Αρωματισμένο καπουτσίνο

Η ιδέα μας να κάνουμε ένα αξέχαστο cappuccino: Συνενώνουμε τον διάσημο καφέ μας με γάλα, αρωματισμένη κρέμα σε μια δημιουργική καλλιτεχνική παραγωγή από τον καφέ μας. Είναι ένας νέος τρόπος να πιείτε καπουτσίνο. Το greediest μπορεί να προσθέσει γευστικές κρέμα, σπόρους και toppings για να ικανοποιήσει κάθε πειρασμό.

Παγωτά

Συνιστάται, αλλά δεν περιορίζεται σε, ζεστό καιρό, το Ice Cappuccino είναι η σύγχρονη έκδοση των milkshakes. Νόστιμα και νόστιμα, είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες!

Παγωμένο καπάκι

Κρύα κρέμα φτιαγμένη με επιλεγμένα συστατικά και σε συνδυασμό με τη σοφία και την τέχνη από τους ειδικούς μας. Μπορεί να δοκιμάζεται μόνη της ή ως προσθήκη σε καφέδες ή καπουτσίνο. Διατίθενται στις ακόλουθες γεύσεις: βανίλια, φουντούκια, φιστίκια, γιαούρτι, καφέ, σοκολάτα και φυστίκια.

Μη αλκοολούχα COCKTAILS με βάση τον καφέ

Έχουμε επίσης αναπτύξει μια μακρά σειρά από μη αλκοολούχα, κοκτέιλ με βάση το καφέ , και δεν έχουμε ακόμη κάνει!
Μερικά παραδείγματα είναι το κρύο βραστό καφέ-λεμονάδα , φτιαγμένο με ένα ελαφρύ μίγμα αραιωμένο με νερό, πάγο και χυμό λεμονιού που παράγουν μια εξαιρετική γεύση, πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να το καταλάβετε .Το Espresso-Tonic είναι ένα άλλο παράδειγμα. πράγματι, εκτιμάται πολύ καλά για τον συνδυασμό γεύσης καθώς και για την οπτική επίδραση του πυροβολισμού του εσπρέσο που επιπλέει στον τονωτικό .Οι μπάρμαν μας μπορούν να αναπτύξουν ειδικές συνταγές για να προσαρμόσουν την ιδέα μας στις διαφορετικές αγορές και κοστούμια, διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητά μας . .

Υγιεινά ποτά

Στην εποχή της βιολογικής, φυσικής και υγιεινής με κάθε κόστος η τάση που έχει επιβληθεί εδώ και μερικά χρόνια, και ότι το καλοκαίρι βρίσκει την ιδανική εποχή της, είναι αυτή των υγιών ποτών .Συνοδεύοντας τα μοντέλα και τους επηρεαστές που σε περισσότερες από μία περιπτώσεις φωτογραφίζουν τα πρωινά και τα σνακ τους και συμπορεύονται στο γεγονός ότι είναι πολύχρωμα ποτά και γιατί αγαπάς τις χιλιετίες γιατί προσφέρονται στο Instagram, στο Pinterest και σε όλους τους κοινωνικούς της υπόθεσης. αυτά τα ποτά γεμάτα βιταμίνες φρούτων είναι πολύ φωτογράφημα και δεν λένε καν, σούπερ μοιράζονται ...

Τσάι και έγχυση

Εκτός από τον καφέ συμπεριλάβαμε και μια σειρά από τσάι φύλλων που μπορούν να δοκιμαστούν είτε ζεστά είτε παγωμένα .Μέσα από την καφετέρια σερβίρουμε το ζεστό τσάι σε διαφανή τσαγιέρες ή, σε περίπτωση απομάκρυνσης, μπορούμε να γεμίσουμε ένα άδειο τσάι με το επιλεγμένο μίγμα τσαγιού και να το σερβίρουμε σε μια κούπα .
Όσον αφορά την παγωμένη έκδοση του τσαγιού μας, τα προετοιμάζουμε αποκλειστικά με το κρύο, με μακρές ώρες έγχυσης σε κρύο νερό για να έχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν .Χρησιμοποιούμε δύο βάσεις για τα τσάγια, ένα μαύρο και ένα πράσινο φύλλο τσαγιού, στη συνέχεια προσθέτουμε μπαχαρικά ή φρούτα για να πάρουμε τα φυσικά αρώματα και αφήστε τα να ξεκουραστούν για ώρες εκχύλισης .Οι εξειδικευμένοι πύργοι μας μπορούν να διανέμουν το ψυχρό τσάι είτε απλό είτε με την προσθήκη αζώτου , δημιουργώντας έτσι ένα ΝΙΤΡΟ-ΤΕΑ που μοιάζει με μια βαρελίσια μπύρα και με γεύση εντατικοποιημένη από την κρεμώδη υφή που δίνουν οι φυσαλίδες αζώτου ..

Καυτές σοκολάτες

Η Caffè Bonini ξεκίνησε φέτος το φλιτζάνι σοκολάτας μιας δόσης στο κύπελλο . Έντονη, άπληστη και επίμονη πρέπει να είναι το κακάο που επιλέγουμε για τα προϊόντα μας.
Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από σοκολάτες με μια πυκνή και κρεμώδη κούπα που θα απολαύσετε στο κουτάλι . Ανακαλύψτε τις γεύσεις μας που κυμαίνονται από ζεστό πιπέρι έως τη λεπτή λευκή σοκολάτα μέχρι να φτάσετε στις νότες πορτοκαλιού φουντουκιού και κανέλας.

Προϊόντα αρτοποιίας

Έχουμε αναπτύξει προσεκτικά προ-αναμεμιγμένα συστατικά και αλεύρια, που παρασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία , τα οποία επιτρέπουν στον χειριστή να ετοιμάζει εύκολα και γρήγορα μέσα στο εργαστήριο της καφετέριας όλα τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής (μπισκότα, muffins, brownies, Bignè κ.α. ..) μόνο με τη χρήση ειδικού φούρνου .
Όλα αυτά τα προϊόντα απλά προετοιμάζονται και ψήνονται από τους εργαζόμενους χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένο προσωπικό, καθημερινά , πρόσφατα και με πολύ υψηλό περιθώριο κέρδους .Σχετικά με τα αλμυρά προϊόντα, δημιουργήσαμε ένα ιδιόμορφο μείγμα αλεύρων που επιτρέπει να ψήνουμε τόσο τα σνακ πίτσας όσο και το ψωμί focaccia που πρόκειται να γεμιστεί πρόσφατα .Μπορείτε να προσφέρετε αυτά τα τυπικά ιταλικά προϊόντα με υψηλό περιθώριο πωλήσεων .Η κατασκευή του πραγματικού μπαρ δίνει πολύ χώρο στην βιτρίνα ψωμιού, ακριβώς στην είσοδο της καφετέριας .Το κεντρικό τμήμα είναι αφιερωμένο στην ταμειακή μηχανή και το τελευταίο στην προετοιμασία των ποτών και στην εξυπηρέτηση των προϊόντων .
.