Η ιδέα

Το Caffè Bonini είναι ο τόπος όπου το πάθος μας για τον καφέ συναντά την καινοτομία .Από την εμπειρία του Caffè Bonini, μιας κορυφαίας εταιρίας στον τομέα της φρύξης και της πώλησης ενός μερίδας καφέ, σήμερα ο Caffè Bonini αντιπροσωπεύει μια μορφή ικανή να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με μια ευρεία, εξαιρετική και σίγουρα μοναδική προσφορά .
Έχουμε μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του δωματίου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους πελάτες αλλά ταυτόχρονα κατάλληλο για την εργασία του προσωπικού .Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύκολα αντιγράψιμος οπουδήποτε στον κόσμο .
Τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός έχουν επιλεγεί τόσο για την αισθητική τους όσο και για την ποιότητα και την ικανότητά τους να εγγυώνται εξαιρετική απόδοση με την πάροδο του χρόνου .Τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας με στόχο την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων .Τα μείγματα καφέ μας είναι ένα πολύτιμο μείγμα από Arabica και Robusta, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή: Caffè και Cappuccini Speciali, Cappuccini Ice, Creme Gelato, Cappuccini Αρωματισμένα .Εκτός από αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα γλυκών αρτοσκευάσματα, αλμυρά σάντουιτς και άλλες σπεσιαλιτέ που εγγυώνται ευρεία επιλογή στους πιστούς πελάτες μας .
..

Οι ειδικότητες

Όλα τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα συνταγών που μελετήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια. Εργαζόμαστε μόνο με τις σημαντικότερες ιταλικές εταιρίες για να εγγυηθούμε υψηλή τελική ποιότητα . Αυτό ισχύει για τις πρώτες ύλες όσον αφορά τα μηχανήματα. Η κρέμα μας γίνεται με τη βοήθεια χειροκίνητων σιφωνίων και είναι λευκή και αρωματισμένη σε διάφορες γεύσεις. Τα μηχανήματά μας είναι σε θέση να διανέμουν κρέμες, μαλακά γιαούρτια και παγωτά σε διαφορετικές συνεκτικές ανάλογα με το προϊόν που θα γίνει.

Προσφορές καφέ

Είναι καφές αρωματισμένοι με κρέμα, σπόρους και γαρνιτούρες της παραγωγής μας. Κάθε καφές έχει τη δική του προσωπικότητα που μεταδίδεται με τη χρήση φυσικών πρώτων υλών χωρίς τη χρήση χημικών γεύσεων. Για να τα περιγράψετε είναι δύσκολη, απλά πρέπει να τα δοκιμάσετε! Διατίθενται και στις εκδόσεις Hot και Ice. Οι καφέδες υψηλής ποιότητας παρασκευάζονται με επιλεγμένα αραβουργήματα, κρέμες γάλακτος και αρωματισμένες κρέμες. Οι ειδικοί πάγοι καφέ έχουν μια βάση παγωτού κρέμας κρέμας της παραγωγής μας.

Capuccino Αρωματισμένο

Η ιδέα μας να φτιάξουμε ένα αξέχαστο καπουτσίνο. Η ένωση του μείγματος καφέ μας με την άρωμα γεύσης από τη σομελιέ του καφέ δημιουργεί έναν νέο τρόπο για να πιείτε καπουτσίνο. Το γλυκό δόντι μπορεί να προσθέσει αρωματισμένη σαντιγύ, σπόρους και γαρνιτούρες για να αφαιρέσει κάθε πειρασμό.

Cappuccini Ice

Συνιστάται για τις ζεστές εποχές, αλλά όχι μόνο, ο πάπας cappuccino είναι η σύγχρονη ανασκόπηση του milkshake.
Νόστιμα, νόστιμα και γευστικά, είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες!

Παγωτό

Κρύα κρέμα που παρασκευάζεται με επιλεγμένα συστατικά και αναμειγνύεται με τη σοφία και την τέχνη από τους ειδικούς μας. Μπορεί να απολαμβάνει μόνο του ή ως προσθήκη στον καφέ ή το καπουτσίνο. Διατίθεται σε γεύσεις: βανίλια, φουντούκια, φιστίκια, γιαούρτι, καφέ, σοκολάτα και φιστίκια.

Σοκολάτες

Η Caffè Bonini ξεκίνησε φέτος το φάσμα των σοκολάτων φλυτζανιών μιας δόσης. Έντονη, άπληστη και επίμονη πρέπει να είναι το κακάο που επιλέγουμε για τα προϊόντα μας.
Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από σοκολάτες με μια πυκνή και κρεμώδη κούπα που θα απολαύσετε στο κουτάλι. Ανακαλύψτε τις γεύσεις μας που κυμαίνονται από ζεστό πιπέρι έως λεπτή λευκή σοκολάτα μέχρι να φτάσετε στις νότες του πορτοκαλιού φουντουκιού και της κανέλας.

ΥΓΙΗ ΠΟΤΑ

Στην εποχή της βιολογικής, φυσικής και υγιεινής με κάθε κόστος η τάση που έχει επιβληθεί εδώ και μερικά χρόνια και που το καλοκαίρι βρίσκει την ιδανική εποχή της είναι η υγιεινή ροφήματα .Συνοδεύοντας τα μοντέλα και τους επηρεαστές που σε περισσότερες από μία στιγμές φωτογραφίζουν τα πρωινά και τα σνακ τους και συνυπολογίζουν το γεγονός ότι είναι πολύχρωμα ποτά και γιατί αγαπούν τις χιλιετίες γιατί προσφέρονται για Instagram, Pinterest και όλους τους κοινωνικούς της υπόθεσης. αυτά τα ποτά γεμάτα βιταμίνες φρούτων είναι πολύ φωτογράφημα και δεν λένε καν, σούπερ μοιράζονται ...

ΝΙΤΡΟ ΚΑΦΕΣ

Η ψυχρή εκχύλιση γενικά είναι λιγότερο όξινη από τον παραδοσιακό καυτό καφέ επειδή οι κόκκοι διαβρέχονται για ώρες (ή ακόμη και ημέρες), ενώ η εξόρυξη θερμαίνεται και σερβίρεται πολύ γρήγορα. Αυτό μεταφράζεται σε μια πλουσιότερη και λιγότερο ξινή γεύση, δημιουργώντας καλύτερη πεπτικότητα, κάνοντας πολύ καλύτερα στο έντερο.
Πλεονεκτήματα:
• εκχύλιση κρύου καφέ
• μεγαλύτερη γεύση
• χάρη στον διαχωριστή με νιτρο δεν χρειάζεται πάγο
• είναι κρεμώδες, πιο νόστιμο και λιγότερο όξινο

iL FORMAT

Το Caffè Bonini είναι μια δυναμική μορφή που προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες των χώρων .Με μια ελάχιστη επιφάνεια 60 τετραγωνικών μέτρων, είναι δυνατό να ανοίξετε ένα τοπικό Caffè Bonini .Μέσα στο "cafe concept" μας είναι τα προϊόντα που εκτίθενται να κοινοποιούν την ποιοτική τους αριστεία .Η καφετέρια είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος κόσμος που αλλάζει τις ανάγκες των ανθρώπων ανάλογα με τη ζωή που οδηγούν, έτσι προσπαθούμε να εγγυηθούμε μια ευρεία προσφορά που επικεντρώνεται τόσο στην καινοτομία με τους ειδικούς μας καφέ όσο και στη διατήρηση της ιταλικής παράδοσης και του πολιτισμού ....

ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το Caffè Bonini χρειάζεται 60/80 μέτρα για να φτιάξει όλα τα προϊόντα καφέ . Σε αυτό το μέρος μπορείτε να σερβίρετε κρύες κρέμες, καπουτσίνο πάγου, ειδικούς καφέδες και αρωματισμένα καπουτσίνο.
Επίσης, υπάρχουν όλα τα παραδοσιακά επιδόρπια της ιταλικής ζύμης και μια προσεκτική επιλογή διεθνών προϊόντων. Τα νόστιμα σάντουιτς που παρασκευάζονται επί του παρόντος με 100% ιταλικά προϊόντα και άλλα ψητά προϊόντα, θα καλύψουν τις ανάγκες των πελατών κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών διακοπών και πολλά άλλα.
Μέσα στις εγκαταστάσεις του Caffè Bonini θα έχετε την ευκαιρία να πουλήσετε τα προϊόντα Tiziano Bonini . Τα συμβατά προϊόντα μας είναι συνώνυμα με την ποιότητα που κατασκευάζεται στην Ιταλία και με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών. Η σειρά μας περιλαμβάνει καφέ σε κάψουλες και σπόρους, τσάι και εγχύσεις σε κάψουλες, στιγμιαία ποτά, αλεσμένο καφέ και σοκολάτα στο φάκελο.